Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor " universele levensenergie " Het is een alles omvattende alles doordringende levenskracht waar we vanaf onze geboorte over beschikken. Iedereen heeft het vermogen zichzelf te helen of anderen bij het heelproces te helpen. Reiki is een genezingsmethode waar we gebruik maken van verschillende handposities, via onze handen stroomt de kosmische energie naar degene die behandelt wordt. De energie vind zijn eigen weg en gaat naar de plaatsen waar het nodig is.In april 2000 ben ik ingewijd in de Dana Reiki, Dana betekent vrijgevigheid. Maar ik wilde toch meer en ben bij Reiki 2002 terecht gekomen bij Sietske Brander. Na de opleiding ben ik door haar ingewijd tot Reikimaster in The Usui System of Natural Healing.

Als Reikimaster geef ik open Reikimiddagen waarbij men kennis kan maken met Reiki en het voelen van de energie en als je al Reiki 1 of Reiki 2 hebt is het fijn om weer even met elkander te behandelen en bezig te zijn. Zie agenda voor de data.


Reiki 1

The Usui System of Natural Healing

Deze opleiding duurt 2 dagen en je krijgt 4 persoonlijke initiaties. Handposities worden aangeleerd en je leert hoe je anderen en jezelf kunt behandelen. Kosten € 140,-

Reiki 2

The Usui System of Natural Healing

Deze opleiding duurt 2 dagen en je krijgt de bijkomende initiatie. Je leert op afstand behandelen en het contact met de Reiki energie wordt intenser. Kosten € 160,-

Er wordt in kleine groepjes gewerkt van maximaal 4 personen. Kosten zijn inclusief cursusmateriaal en certificaat.


Reiki opleiding: zie agenda voor de data.

Reiki behandelingen: deze gaan volgens afspraak. € 40,- per uur. Reiki is een ondersteuning van de reguliere geneeskunst, geen vervanging.