Pendelen en het uitpendelen van hangertjes

Wat is nu precies pendelen?

Een pendel is een gewichtje van een bepaald materiaal, bv van koper, edelsteen, goud, zilver of brons wat aan een koordje of kettinkje hangt. De pendel vangt de straling ( energie ) op die om ieder levend wezen hangt.
Pendelen wordt ook wel RadiŽthesie genoemd. Radius = straal en Asthesis = waarnemen.

Mijn pendel is van Rozekwarts en ik heb er afspraken mee gemaakt: mijn ja is van boven naar beneden, mijn nee is van links naar rechts en bij twijfel draait hij rondjes. Dat zijn mijn afspraken, bij iemand anders kan het heel anders zijn. Maar dat leer je op de cursus van pendelen.
Ik heb mijn cursus gevolgd bij Reiki 2002, bij Sietske Brander.


Ik heb hangertjes van edelstenen en mineralen.

aan het pendelen Als ik van iemand de hand vast houd en ik heb mijn pendel in de andere hand, dan vang ik de energie van die persoon op. De pendel werkt op die energie en aan de hand van de pendelkaart vraag ik welk steentje er voor die persoon geschikt is. De pendel wijst een naam van een steentje aan die misschien geschikt is voor die persoon.

Ook pendel ik uit als er een naam en geboortedatum op een briefje staat. Ik vraag eerst aan de pendel of ik voor die persoon mag uitpendelen, is het nee dan stop ik en is het ja dan ga ik door. Ik leg mijn hand op het briefje en ga via de pendelkaart aan de gang. Ook dan komt er vaak een passend steentje voor die persoon tevoorschijn.

Ik vind het heel fijn om met mijn stenen op beurzen en themadagen te staan, de reacties van mensen te horen en mijn liefde voor de stenen door te kunnen geven.

hangertjes van edelstenen en mineralen

Ik heb 2 jaar de cursus edelstenen en mineralen gedaan en verder mijn kennis uitgebreid met de interesse en lectuur over de stenen.